Pastorn har ordet!

Nu ljusnar det på riktigt! Härligt att få uppleva att ljuset återvänder. Det verkar som det gör det på många sätt i Laxå. Människor har blivit positivare på något sätt. Det händer saker, det byggs, vi har fått nya affärer mm. Det är roligt att uppleva.
Som pastor så gläds man över detta men också att vi går mot påsken. Julen varar in till påska, sjunger vi. Påsken är verkligen en ljusets högtid. Jesus dör visserligen på korset på långfredagen men han uppstår på påskdagen. Det ger oss hopp och tro! De flesta av oss tror nog att det kommer en vår i år också fast snön ligger på marken, det år 7 minusgrader och träden står kala. Av erfarenhet vet vi att ljuset och våren kommer.
Bibeln säger att Gud är en hjälp i nöden och mörkret och att många har prövat det. Man får erfarenhet att Gud är trofast och inte sviker. Det ger hopp och tro att han gör det nästa gång också och nästa och nästa...
Det ger hopp om en ljus framtid för dig och mig!
Guds välsignelse önskar jag dig och välkommen till Bergskyrkan.
Ronny Söder, pastor.

Ronny-predikar.jpg