Välkommen till Bergskyrkan i Laxå!

snodroppar.jpg

Vi hälsar alla välkomna till vår församling och till våra sammankomster. Alla sammankomster som vi har är offentliga och öppna för allmänheten att närvara i. Syftet med församlingen och våra gudstjänster är att göra Jesus känd, trodd och älskad i Laxå

På gång

15/5 10:00 Loppis
På översta våningen i Bergskyrkan kl. 10.00-12.00
on 19/5 14:00 Loppis - INSTÄLLT
På översta våningen i Bergskyrkan. Kl. 14.00-17.00
14:00 Bergskyrkans Boutique
14.00-16.30 på Järnvägsgatan 7
Mer

Nytt pastorsteam i Bergskyrkan

Foto2021-02-28180820.jpg

Församlingen Bergskyrkan har glädjen att presentera Maritha och Håkan Hansson som kommer att bli vårt nya pastorsteam i Bergskyrkan från och med 1 mars. De kommer också att arbeta i Tallstigskyrkan, Finnerödja som pastorsteam.
Läs NYA Pastorerna har ordet

Vi har Gudstjänster och sammankomster med varierande innehåll där vi lovsjunger Gud och försöker att undervisa och uppmuntra alla till en växande Gudsrelation. Det finns alltid tillfälle för att få personligt samtal och förbön för de olika behov som vi människor kan ha.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in