Pastorn

Foto2021-02-28130248.jpg

Hej, vi heter Håkan och Maritha Hansson, 56 resp 50 år och numera boende i Laxå. Fr o m 1 mars 2021 är vi nya pastorer i Bergskyrkan.
Det senaste året har vi arbetat i Israel för Israels Vänner som föreståndare på Hotell Orit i Netanya. Ett hotell som drivs av Israelsvänner i Malmö. Vi hade ansvar för hela anläggningen: vilket innebar bland annat vara ansiktet utåt, ta hand om gäster och guida dem i Israel, volontärer, bokningar, matinköp, budget, och kontakt med myndigheter. På grund av Corona blev vi blivit tvungna att återvända till Sverige.
Tillsammans har vi tidigare varit församlingsledare i en församlingsplantering under 8 år i Centrumkyrkan i Sala. Därefter 2 år som pastorspar i Kristen Gemenskap i Västerfärnebo.

- Vår längtan är att se en församling som växer i mognad och antal. En församling som har goda relationer med varandra men också utåt mot den byggd man lever i.

Maritha och Håkan.